FAQ's

We willen graag dat je blij bent met het artikel dat je hebt gekocht, maar we begrijpen dat het soms anders loopt. Je kunt je artikelen binnen 14 dagen terugsturen aan ons. Daarbij geef je aan op de pakbon wat je wilt dat wij doen: wil je je geld terug of wil je omruilen?

Wanneer je iets retour stuurt, kijk dan even naar het volgende:

  • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst;
  • Geef op de pakbon duidelijk aan welk(e) artikel(en) je wilt retourneren;
  • Voorzie het pakketje van een nieuwe Track & Trace code, zodat je altijd een bewijs van verzending hebt;
  • Retourkosten zijn voor eigen rekening;
  • Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn (passen mag natuurlijk wel) en moeten voorzien zijn van de originele labels en hangertje.

Ons Retour adres is:

Beachyfeet Benelux B.V.
Netwerk 13
1446 XB Purmerend

Wij proberen uw retourzending zo snel mogelijk te verwerken, maar het kan een paar dagen duren totdat het bedrag op uw rekening staat. Bedankt voor je geduld en als je vragen hebt, mag je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Wil je liever een andere maat of kleur? Ook dit is geen probleem. Geef op de pakbon aan voor welke maat/kleur je het artikel wilt ruilen. Zodra wij het artikel retour hebben ontvangen, sturen wij het nieuwe artikel kosteloos naar je toe.

Controleer of jouw artikel in aanmerking komt voor een ruiling:

  • Het artikel moet ongedragen en onbeschadigd zijn. De labels en het hangertje moeten er nog aan zitten.
  • Jouw ruiling moet binnen 8 dagen bij ons aangemeld zijn.

Het kan gebeuren dat jouw gewenste maat of kleur niet meer op voorraad is. We laten je dit dan zo snel mogelijk weten en zullen in dat geval het aankoopbedrag terugbetalen.

Wij proberen jouw retourzending altijd zo snel mogelijk te verwerken, maar het kan een paar dagen duren totdat het bedrag op je rekening staat. Bedankt voor je geduld en voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Week je Beachyfeet een paar minuten in water en zeep. Gebruik een zachte (niet schurende) spons om ze te wassen en spoel ze daarna af. Stop ze niet in de wasmachine, dit kan de slippers beschadigen.

Onze pakketten worden verstuurd via PostNL. Wij rekenen een tarief van €3,95 per verzending in Nederland. Vanaf €34,95 is de verzending GRATIS (in Nederland). Voor verzendingen naar België rekenen wij een verzendtarief van €5,95 en voor verzendingen naar Duitsland €7,95.

Als je vragen hebt over de bezorging, bel dan onze klantenservice op (+31) 299 846885 of e-mail info@beachfeet.nl en we helpen je graag verder!